• 1398/09/14 - 11:00
  • تعداد بازدید خبر : 95
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
مرکزبهداشت اعلام کرد

اقدامات انجام شده برای پیشگیری از بیماری آنفلوانزا

با شروع فصل سرما و افزایش بیماری های فصلی نظیر آنفلوانزا سید منصور مرتضوی کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت به بیان اقدامات انجام شده درخصوص پیشگیری و کنترل این بیماری پرداخت .

مرتضوی به منظور اطلاع رسانی درگفتگو با روابط عمومی شبکه بهداشت اعلام کرد که کارشناسان این واحد با شیوع بیماری آنفلوانزا با حضور در بخش های گوراب زرمیخ و تولمات وبا همکاری ادارات آموزش و پرورش چندین جلسه آموزشی را در مدارس برگزار کرده اند. برگزاری جلسات آموزشی در دبیرستان فاطمیه و هنرستان کوثر تولمات  ، دبیرستان امام جعفرصادق هندخاله ،دبیرستان شهیدایرانی تطف و مدارس ندامان ،پیرسرا ، پشت مسار و مهویزان از جمله اقدامات واحد مبارزه با بیماری ها بوده است . 

وی در ادامه آموزش ها را منحصربه بیماری  آنفلوانزا ندانست وعنوان کرد از فرصت بدست آمده برای آموزش وافزایش آگاهی در مورد برخی دیگراز بیماری ها مانند ایدز استفاده شده است .

مسئول واحد مبارزه با بیماری ها ،با اشاره به برگزاری همایش بیماری آنفلوانزا در روز سه شنبه دردانشکده تربیت دبیر صومعه سرا گفت آموزش ها ادامه دارد و از روز شنبه مدارس و مراکز اداری شهرستان را برای برگزاری جلسات آموزشی هماهنگ می کنیم . 

مرتضوی همچنین از برگزاری جلسه ای ویژه ای خبر داد که  در روز سه شنبه در ندامتگاه ضیابربا حضور کارشناسان واحد های مختلف مرکز بهداشت منجمله واحد پیشگیری از بیماری ها ، واحد بهداشت روان و بهداشت محیط  برگزارشد. 

بیماری آنفلوانزا یک بیماری دستگاه تنفسی فوقانی است که در اثر آلودگی به ویروس آنفلوانزا ایجاد می شود.



علائم این بیماری شامل  تب با شروع ناگهانی و لرز ، سرفه ، گلودرد ، کسالت، سردرد و درد عضلانی و مفصلی که می تواند بااستفراغ و اسهال





همراباشد .البته این علائم در گروه های خاصی نظیر شیرخواران و افراد سالمند و مبتلایان به نقایص ایمنی ممکن است به صورت غیرمعمول و گاها شدید تظاهرنماید. عوارض بیماری می تواند به صورت پنومونی )ذات الریه(، سینوزیت، التهاب گوش میانی، عوارض قلبی مثل التهاب عضله قلب وپرده دور آن و حتی عوارض عصبی به صورت آنسفالیت حاد و تشنج بروز نماید.





این بیماری بیشتر از طریق ذرات درشت تنفسی که از طریق عطسه و سرفه و .... تا فاصله 6 فوت ، پرتاب میشوند و از فاصله نزدیک انتقال می یابند .



تماس با سطوح آلوده نیز امکان بیماری را فراهم می کند



انتقال از طریق مدفوع نیز هرچندبه اثبات نرسیده است ولی به نظرمحتمل می آید.



بیماران مبتلا به بیماری جدید احتمالا از یک روز قبل از شروع علائم و نشانه های بیماری تا زمان قطع تب برای اطرافیان خود عفونت زا میباشند . البته تا 7 روز بعد از شروع علائم را دوران سرایت در نظر میگیرند.

 

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت صومعه سرا
  • کد خبر : 54417
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/09/14 11:00