در مدرسه دوره دوم متوسطه علامه جعفری
کلاس آموزشی برچسب گذاری رنگی موادغذایی برگزارشد
در ادامه برنامه های آموزشی شبکه بهداشت به مناسبت هفته
سلامت ،درتاریخ 7 اردیبهشت ،نعیمه کاظمی کارشناس صنایع غذایی شبکه با حضور در
مدرسه متوسطه دوره دوم علامه جعفری صومعه
سرا در خصوص برچسب گذاری رنگی موادغذایی با تاکید بر دیابت برای دانش آموزان صحبت
کرد .
در ادامه برنامه های آموزشی شبکه بهداشت به مناسبت هفته
سلامت ،درتاریخ 7 اردیبهشت ،نعیمه کاظمی کارشناس صنایع غذایی شبکه با حضور در
مدرسه متوسطه دوره دوم علامه جعفری صومعه
سرا در خصوص برچسب گذاری رنگی موادغذایی با تاکید بر دیابت برای دانش آموزان صحبت
کرد .
وی در ادامه نکاتی را در مورد خریدموادغذایی واجناس آرایشی گوشزد
کردوگفت : توجه به شماره
پروانه بهداشتی ، شماره پروانه ساخت ، تاریخ تولید وتاریخ انقضاء از مهمترین مواردی هستند که در خرید باید
بدانها توجه کرد .


نظر دهید