• 1400/05/14 - 08:33
  • تعداد بازدید خبر : 112
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
توصیه های تغذیه ای برای مقابله با گرما و پیشگیری از گرمازدگی

توصیه های تغذیه ای برای مقابله با گرما و پیشگیری از گرمازدگی

با گرم شدن هوا در فصل تابستان و افزایش دمای محیط ، دمای بدن نیزافزایش می یابد. درحالت عادی درجه حرارت بدن بین36 تا38 درجه است ولی به هنگام گرما دستگاههای مختلف بدن برای خنک کردن و حفظ دمای درونی بدن فعالیتهای مضاعفی را انجام می دهندکه باعث عرق کردن می شود. در این حالت علاوه بر آب مقدار زیادی املاح و ویتامین ها از بدن دفع و باعث به هم خوردن تعادل الکترولیتهای بدن میشود اگر به دلایل محیطی و یا استعداد فردی بدن نتواند از طریق تعریق دما را در حد متعادل حفظ کند و به 40درجه و یا بالاتر برسد شخصدچارگرمازدگی می شود.

در این ارتباط و با توجه به شروع فصل تابستان واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه در خصوص راهکارهای مقابله با گرما وگرمازدگی مطلبی با عنوان تغذیه در گرما تهیه نموده است که به پیوست می باشد

واحد بهبودتغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان 
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت صومعه سرا
  • کد خبر : 27886
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/04/17 08:33