• 1400/05/14 - 09:02
  • تعداد بازدید خبر : 107
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
بسیج ملی برای :

کاهش مصرف نمک ، روغن و قند

کمیته شهرستانی بسیج ملی کاهش مصرف نمک ، روغن و قند در تاریخ 28 آذر با حضور دکتر فرزادمحسنی معاونت بهداشتی شبکه ، نمایندگان ادارت و کارشناسان ستادی درمرکز بهداشت برگزار شد .

کمیته شهرستانی بسیج ملی کاهش مصرف نمک ، روغن و قند در تاریخ 28 آذر با حضور دکتر فرزادمحسنی معاونت بهداشتی شبکه ، نمایندگان ادارت و کارشناسان ستادی درمرکز بهداشت برگزار شد .
دکتر محسنی در ابتداء جلسه در خصوص اهمیت تغذیه سالم صحبت کرد و مصرف بی رویه غذاهای حاوی نمک ، روغن و قند را عامل اصلی بروز بیماریهای غیر واگیر نظیر دیابت و فشارخون دانست .
در ادامه مریم اسدی کارشناس بهداشت تغذیه به بیان نتایج برخی تحقیقات پرداخت و گفت : با توجه به آمار مطالعات سبد غذایی انجام شده در سال 1391درکشور سرانه مصرف نان وبرنج 5 درصد ، روغن 20 درصد و قند وشکر 38 درصد بیش از مقادیر توصیه شده در سبد غذایی مطلوب است .
نمایندگان ادارات و کارشناسان ستادی در بخش های دیگر این کمیته ضمن بیان نکته نظرات خود آمادگی خود را جهت اجرای برنامه های پیشنهادی اعلام کردند .
بسیج ملی کاهش مصرف نمک ، روغن و قند از 29 آذر شروع و تا 14 دی ماه ادامه خواهد داشت .
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت صومعه سرا
  • کد خبر : 14003
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/09/30 09:02