بسیج ملی برای :
کاهش مصرف نمک ، روغن و قند
کمیته شهرستانی بسیج
ملی کاهش مصرف نمک ، روغن و قند در تاریخ 28 آذر با حضور دکتر فرزادمحسنی معاونت
بهداشتی شبکه ، نمایندگان ادارت و کارشناسان ستادی درمرکز بهداشت برگزار شد .
کمیته شهرستانی بسیج
ملی کاهش مصرف نمک ، روغن و قند در تاریخ 28 آذر با حضور دکتر فرزادمحسنی معاونت
بهداشتی شبکه ، نمایندگان ادارت و کارشناسان ستادی درمرکز بهداشت برگزار شد .
دکتر محسنی در
ابتداء جلسه در خصوص اهمیت تغذیه سالم صحبت کرد و مصرف بی رویه غذاهای حاوی نمک ، روغن و قند را عامل اصلی بروز
بیماریهای غیر واگیر نظیر دیابت و فشارخون دانست .
در ادامه مریم
اسدی کارشناس بهداشت تغذیه به بیان نتایج برخی تحقیقات پرداخت و گفت : با توجه به
آمار مطالعات سبد غذایی انجام شده در سال 1391درکشور سرانه مصرف نان وبرنج 5 درصد
، روغن 20 درصد و قند وشکر 38 درصد بیش از مقادیر توصیه شده در سبد غذایی مطلوب
است .
نمایندگان ادارات
و کارشناسان ستادی در بخش های دیگر این کمیته ضمن بیان نکته نظرات خود آمادگی خود
را جهت اجرای برنامه های پیشنهادی اعلام کردند .
بسیج ملی کاهش
مصرف نمک ، روغن و قند از 29 آذر شروع و تا 14 دی ماه ادامه خواهد داشت .


نظر دهید