• 1400/05/14 - 09:21
  • تعداد بازدید خبر : 89
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت

اهم اقدامات کشیک سلامت نوروزی در صومعه سرا

روابط عمومی شبکه بهداشت صومعه سرا مهمترین فعالیت ها و اقداماتی را که کارشناسان وبازرسین مرکز بهداشت در قالب طرح کشیک سلامت نوروزی به انجام رسانده اند را اعلام کرد .

بازدید ازمراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و رستوران های بین راهی ونمونه برداری از مواد غذایی صنعتی مانند آب لیمو ، زعفران و سماق و کشف مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته و معدوم سازی آنها 
 
کنترل و بازدید از نانوائی ها و نمونه برداری از مواد غذایی سنتی مانند نان و کلوچه
 
 جمع آوری قلیان از قلیان سراهای متخلف و معدوم سازی آنها و اجرای طرح قلیان ها را به گلدان تبدیل کنیم .
 
نظارت برتجهیزات و تاسیسات آبی و کلرسنجی و نمونه برداری از آب آشامیدنی
 
 انجام تست روغن در رستوران بین راهی باتوجه به غیر بهداشتی بودن (اسید ولیووتی پی ام   بسیار بالا ) تهدید سلامت مصرف کننده و اقدام به معدوم سازی روغن
 
طرح کشیک سلامت نوروزی  از اسفند ماه سال 95 آغاز و تا 15 فروردین سال 96 ادامه خواهد داشت . 
 
 
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت صومعه سرا
  • کد خبر : 25179
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/01/14 09:21