به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت
اهم اقدامات کشیک سلامت نوروزی در صومعه سرا
روابط عمومی شبکه بهداشت صومعه سرا مهمترین فعالیت ها و اقداماتی را که کارشناسان وبازرسین مرکز بهداشت در قالب طرح کشیک سلامت نوروزی به انجام رسانده اند را اعلام کرد .
بازدید ازمراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و رستوران های بین راهی ونمونه برداری از مواد غذایی صنعتی مانند آب لیمو ، زعفران و سماق و کشف مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته و معدوم سازی آنها
کنترل و بازدید از نانوائی ها و نمونه برداری از مواد غذایی سنتی مانند نان و کلوچه
جمع آوری قلیان از قلیان سراهای متخلف و معدوم سازی آنها و اجرای طرح قلیان ها را به گلدان تبدیل کنیم .
نظارت برتجهیزات و تاسیسات آبی و کلرسنجی و نمونه برداری از آب آشامیدنی
انجام تست روغن در رستوران بین راهی باتوجه به غیر بهداشتی بودن (اسید ولیووتی پی ام بسیار بالا ) تهدید سلامت مصرف کننده و اقدام به معدوم سازی روغن
طرح کشیک سلامت نوروزی از اسفند ماه سال 95 آغاز و تا 15 فروردین سال 96 ادامه خواهد داشت .


نظر دهید