تقدیر از کارشناس نمونه صنایع غذایی صومعهسرا
مراسم روز جهانی غذا در استان گیلان با حضور مدیران و کارشناسان حوزه غذا و دارو در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان صومعهسرا این برنامه با هدف ترویج فرهنگ ایمنی و سلامت در تولید، عرضه و مصرف مواد غذایی و بهداشتی و ارتقای آگاهی عمومی نسبت به اهمیت کیفیت محصولات برگزار شد و نقش مؤثر همه فعالان این حوزه در سلامت جامعه مورد تأکید قرار گرفت.
دکترمحمدتقی آشوبی،رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تجلیل از پیشکسوتان و تقدیر از مسئولان فنی و کارشناسان نظارت، یادآور تلاشهای مستمر در تضمین سلامت جامعه است، گفت: این برنامهها علاوه بر جنبه تقدیری، جنبه آموزشی و اطلاعرسانی دارند و تنها با همگرایی میان صنایع، کارشناسان و دستگاههای نظارتی میتوان سلامت غذایی جامعه را تضمین کرد.
در این مراسم از نعیمه کاظمی کارشناس صنایع غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صومعهسرا بعنوان نمونه با اهدای لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.


نظر دهید