کارشناس شبکه بهداشت صومعه سرا :
مواد غذایی در مراحل مختلف می تواند آلوده شود
به مناسبت 4 آبان
روز پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی و گیاهان سمی و با همکاری اداره آموزش
وپرورش ، در تاریخ 6 آبان کلاس آموزشی در مدرسه فاطمیه صومعه سرا برگزار شد .
به مناسبت 4 آبان
روز پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی و گیاهان سمی و با همکاری اداره آموزش
وپرورش ، در تاریخ 6 آبان کلاس آموزشی در مدرسه فاطمیه صومعه سرا برگزار شد .
به گزارش روابط
عمومی شبکه بهداشت ، نعیمه کاظمی کارشناس نظارت برموادغذایی و بهداشتی شبکه بهداشت
درجمع دانش آموزان درباره مسمومیت غذایی و چگونگی پیشگیری از مسمومیت ها صحبت کرد وگفت
: مواد غذایی می تواند در مراحل تولید ، پردازش و پخت و پز آلوده شود .
وی در مورد علائم
مسمومیت غذایی به اسهال ، استفراغ ، تهوع
، سر درد و شکم درد اشاره کرد و افزود : در مسمومیت ها باید از مواد غذایی مانند
مایعات ، مواد غذایی بارات (موز – برنج – سیب – نان ) و مکمل ها استفاده شود .
کارشناس شبکه
بهداشت اضافه کرد : در مسمومیت های غذایی باید از خوردن لبنیات به جز ماست ،
غذاهای چرب وتند ، مصرف الکل و کافئین وعصاره سیب و گلابی اجتناب کرد .
شستن دستها قبل
از غذا و بعد از توالت – دقت در تاریخ انقضاء و شکل ظاهری غذاهای کنسروی و شستن
قوطی کنسرو و جوشاندن 20 دقیقه ای آن از جمله توصیه های مهم کاظمی برای دانش
آموزان بود .


نظر دهید