• 1400/05/14 - 08:33
  • تعداد بازدید خبر : 91
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
کارشناس شبکه بهداشت صومعه سرا :

مواد غذایی در مراحل مختلف می تواند آلوده شود

به مناسبت 4 آبان روز پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی و گیاهان سمی و با همکاری اداره آموزش وپرورش ، در تاریخ 6 آبان کلاس آموزشی در مدرسه فاطمیه صومعه سرا برگزار شد .

به مناسبت 4 آبان روز پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی و گیاهان سمی و با همکاری اداره آموزش وپرورش ، در تاریخ 6 آبان کلاس آموزشی در مدرسه فاطمیه صومعه سرا برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ، نعیمه کاظمی کارشناس نظارت برموادغذایی و بهداشتی شبکه بهداشت درجمع دانش آموزان درباره مسمومیت غذایی و چگونگی پیشگیری از مسمومیت ها صحبت کرد وگفت : مواد غذایی می تواند در مراحل تولید ، پردازش و پخت و پز آلوده شود .
وی در مورد علائم مسمومیت غذایی به اسهال ، استفراغ ، تهوع ، سر درد و شکم درد اشاره کرد و افزود : در مسمومیت ها باید از مواد غذایی مانند مایعات ، مواد غذایی بارات (موز – برنج – سیب – نان ) و مکمل ها استفاده شود .
کارشناس شبکه بهداشت اضافه کرد : در مسمومیت های غذایی باید از خوردن لبنیات به جز ماست ، غذاهای چرب وتند ، مصرف الکل و کافئین وعصاره سیب و گلابی اجتناب کرد . شستن دستها قبل از غذا و بعد از توالت – دقت در تاریخ انقضاء و شکل ظاهری غذاهای کنسروی و شستن قوطی کنسرو و جوشاندن 20 دقیقه ای آن از جمله توصیه های مهم کاظمی برای دانش آموزان بود .
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت صومعه سرا
  • کد خبر : 13018
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/08/09 08:33