بسیج آموزشی 1،2،3 غذای سالم
در راستای ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه و طبق برنامه هرساله، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به اتفاق سایر واحدهای درون بخشی و برون بخشی اقدام به برگزاری بسیج آموزشی اصلاح الگوی مصرف غذا از طریق کاهش مصرف قند، نمک وچربی و افزایش مصرف میوه و سبزی از تاریخ 29 آذر ماه لغایت 14 دی ماه نموده است .
از آنجاکه تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند ،نمک و چربی از مهمترین عوامل خطر بروز بیماری های غیر واگیر است لذا آگاهی از مضرات سه ماده به ظاهر خوشمزه قند ،نمک وچربی و راههای کاهش مصرف آنها برای پیشگیری از عوارض ناشی از مصرف بالای آنها برای عموم جامعه ضروری است، لذا بخشی از این عوارض و مضرات وراههای کم کردن مصرف آنها جهت اطلاع عمومی به پیوست می باشد:

نظر دهید