• 1398/10/22 - 13:09
  • تعداد بازدید خبر : 88
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
استفاده مکرر از جوش شیرین موجب شد

پلمب نانوایی تا اطلاع ثانوی

یک واحد نانوایی به دلیل استفاده مکرر از جوش شیرین و رنگ غیر مجاز روز گذشته (21 دی ) تا اطلاع ثانوی پلمب شد .

روابط عمومی شبکه بهداشت بنا بر گزارش کارشناسان بهداشت محیط
شهرستان اعلام کرد این واحد صنفی بارها از ماده غیر مجاز جوش شیرین در فرآیند پخت
نان استفاده کرده وتوجهی به توصیه ها و تذکرات کارشناسان مرکز بهداشت نداشته است
،همین امر سبب شد تا براساس ماده 13 قانون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
،کارشناسان بهداشت محیط ،از فعالیت این واحد صنفی تا اطلاع ثانوی جلوگیری کنند.

جوش شیرین ترکیبی بی طعم و بو است که به صورت پودری سفید یا بلورین
مورد استفاده قرار می گیرد از این پودر بیشتر برای متخلخل کردن خمیر نان استفاده
می شود. این ماده 
 با ایجاد تغییراتی در دستگاه
گوارش سبب افزایش جذب فلزات سنگین نظیر کادمیـوم،سرب
وجیوه شده که باعث کم خونی ناشی از مسمومیت،تنگی نفس و عوارض کلیوی می شود
 .

 

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت صومعه سرا
  • کد خبر : 55520
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/10/22 13:09