استفاده مکرر از جوش شیرین موجب شد
پلمب نانوایی تا اطلاع ثانوی
یک واحد نانوایی به دلیل استفاده مکرر از جوش شیرین و رنگ غیر مجاز روز گذشته (21 دی ) تا اطلاع ثانوی پلمب شد .
روابط عمومی شبکه بهداشت بنا بر گزارش کارشناسان بهداشت محیط
شهرستان اعلام کرد این واحد صنفی بارها از ماده غیر مجاز جوش شیرین در فرآیند پخت
نان استفاده کرده وتوجهی به توصیه ها و تذکرات کارشناسان مرکز بهداشت نداشته است
،همین امر سبب شد تا براساس ماده 13 قانون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
،کارشناسان بهداشت محیط ،از فعالیت این واحد صنفی تا اطلاع ثانوی جلوگیری کنند.
جوش شیرین ترکیبی بی طعم و بو است که به صورت پودری سفید یا بلورین
مورد استفاده قرار می گیرد از این پودر بیشتر برای متخلخل کردن خمیر نان استفاده
می شود. این ماده با ایجاد تغییراتی در دستگاه
گوارش سبب افزایش جذب فلزات سنگین نظیر کادمیـوم،سرب وجیوه شده که باعث کم خونی ناشی از مسمومیت،تنگی نفس و عوارض کلیوی می شود .
نظر دهید